حزبالله رفسنجان:
فرهنگ اسلامي و انقلابي در سينماي مامظلوم است
23 شهريور 1391 ساعت 13:00
سئوال اين است چرا در مملکت اسلامي بايد عده اي با پول و حمايتهاي دولتي به ارزشها توهين نمايند و افکار عمومي را نسبت به تلاشهاي مخلصانه و بدون چشمداشت بسيج مخدوش نمايند؟!
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله،حزبالله شهرستان رفسنجان در بيانيه اي نسبت به بي توجهي مسئولان فرهنگي کشور نسبت به ترويج فرهنگ اسلامي وانقلابي اعتراض نمود و از آنان خواست قدري عملکرد خود را با ارزشهاي اسلامي تطبيق دهند.
در اين بيانيه آمده است: تا کنون احتمالا فيلمهاي زيادي را ديدهايد و به احتمال زيادتر فيلمهاي تازه اکران شده را هم ديده ايد فيلمهايي که تا ديروز قابل اکران نبودند اما امروز ميبينيد که به راحتي اکران ميشوند و ما اصلا متوجه نميشويم اين توقيف شدن راهي است براي عدم اکران فيلمهاي نامتناسب با جامعه يا روشي براي جذب مخاطب حدااکثري که فيلمهاي زرد و ظاهرا جذاب براي جذب مخاطبشان انتخاب ميکنند که اگر راه اول است خوب چرا قاطع و جدي توقيف نميشوند مانند فيلم جشن تولد که امتياز پخشش توسط ارشاد خريداري شد تا ديگر کسي نتواند آن را اکران کند حتي بخش خصوصي و اگر هم که راه دوم است که ديگر بايد فاتحه چند سازمان دست اندرکار را خواند.
فيلمي که هفته گذشته پوسترهايش بر در و ديوار و مغازههاي شهر خورد و هر از سينما بي خبري را هم متوجه پوسترهايش کرد؛ بهخصوص نامش که اکنون دغدغهاي است براي مشتي از خدا بي خبر !فيلمي که مدتي را به توقيف گذراند تا اينکه با اصطلاح با اصلاح بيرون آمد که واي به حال نسخه اصلي اگر که نسخه اصلاحياش اين باشد! فيلمي با نام «گشت ارشاد» که در قالب طنز دست به تمسخر و اعتراض به گشتهاي ارشاد وبه طور کلي به تمسخر نيروهاي ارزشي و تخريب اين نيروها در اذهان عمومي زد!
سئوال اين است چرا در مملکت اسلامي بايد عده اي با پول و حمايتهاي دولتي به ارزشها توهين نمايند و افکار عمومي را نسبت به تلاشهاي مخلصانه و بدون چشمداشت بسيج مخدوش نمايند؟!
در قسمتي ديگر از اين بيانيه آمده است: در يکي از صحنههاي فيلم فرد خاطي دستگير شده شروع به صحبت ميکند و دم از آزادي ميزند و بندي از قانون را به عنوان شاهد مثال براي تعريف غلطش ميآورد و آزادي را راه رفتن با دختري نامحرم ميداند. اين ديالوگها نشان از آن دارد که اين فيلم با ديدگاهي ليبرالي و اومانيسمي و با تکيه بر آزادي با مباني غربي ساخته شده است.
آيا معني واقعي آزادي اين است که در فيلم ارائه شده است؟آيا اين آزادي تبيين شده در فيلم آزادي انساني است يا آزادي حيواني؟آيا مراد از آزادي در اسلام اين است؟آيا اسلام اين را آزادي ميپندارد يا آزادياي در گرو آزادگي را؟
خلاصه اينکه جناب آقاي کارگردان! آيا بهتر نيست که قبل از ساخت فيلم ابتدا کمي تامل کنيد تا دست به چنين کارهاي دشمن شاد کن و به اصطلاح اسکارآور نزنيد؟!
کارگردانهايي که اينقدر غرب را ميستايند و اغلب در حال الگو برداري از آن هستند اي کاش کمي هم از غيرت آنها الگو بگيرند. به جرئت ميتوان گفت که آنقدر که آن طرف آبيها نسبت به سياستهاي دولتهايشان و دفاع از افکار و مکاتب مادّي انسانپرستانه سردمدارانشان تعهد دارند، خيلي از سينماگران ما نسبت به تعاليم متعالي و انسانساز اسلام ناب و قوانين جمهوري اسلامي تعهد و توجه ندارند. که اگر غير از اين بود امروز ميبايستي شاهد سينمايي خيلي بهتر از آن چه که اکنون داريم داشته باشيم.
البته ناگفته نماند که ما کارگردانهاي بسيار خوبي را هم داريم که از همين جا از همه آنها تشکر ميکنيم.
در پايان اين بيانيه تصريح شده است: با همه اين تفاسير، سوال مهم واساسي اين جاست چرا اصلا چنين فيلمهايي اکران ميشوند؟ چرا اجازه توزيع چنين فيلمهايي آن هم در شبکه نمايش خانگي داده ميشود؟ مقصر اصلي کيست؟
چقدر توانستهايم ارزشهاي انقلابمان را از طريق سينما ترويج دهيم؟ چقدر توانسته ايم مشکلات جانبازان اعصاب و روان را که سلامتي خود را براي اين مملکت به خطر انداختهاند به نمايش بگذاريم ؟کلا سهم ايثارگران و معرفي آنها به عنوان قهرمانان مليّي در سينما و يا رسانه ملي چقدر است؟!
کد مطلب: 37253
آدرس مطلب: http://yalasarat.com/vdcjt8et.uqeaizsffu.html