افکار فمینیستی چگونه به خورد خلقالله داده میشود
ایجاد بحران خانواده به بهانه تساوی جنسیتی!
7 آذر 1395 ساعت 11:52
این یک نگاه فیمنیستی است، آن هم نه نگاه فیمینیستی حال، بلکه نگاه فیمینیستی پوسیده دهههای گذشته است. ای کاش کسی به صاحبان این افکار بگوید که بیدار شوید، آنها هم دیگر این نسخه را نمی پیچند، آنها هم دیگر این صحبتها را ریختند دور!...
پایگاه خبری انصارحزبالله: خانم مولاوردی در اولین نشست از سلسهنشستهای حقوق زنان با عنوان چالشهای حضور زنان در عرصه مدیریت در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران به مطالبی در خصوص زنان اشاره کردند که قسمتی از این مطالب کاملاً با مفاد ابلاغ سیاستهای کلی نظام خانواده توسط مقام معظم رهبری، مغایرت داشته و تناقضی آشکار دارد.
متأسفم برای حوزه زنان
خانم مولاوردی گفته که «کتابچهای در دوران مجلس هفتم با عنوان «زنان پیش به سوی قدرت» تألیف کرده بود و مطالب این کتاب هنوز قابل استفاده است»، اینجا سوال ما این است که چه آن مجلس و چه مجالس بعدی در حوزه کمک به زنان و پیشرفت واقعی زنان چه کرده اند؟ و آن کتابچه نه تنها کمکی به حوزه زنان نبود بلکه آن نوشتار در تضعیف زنان قدم بر میداشت؛ در حالی که ایشان اعتقاد دارند بعد از گذشت بیش از ۱۳-۱۲ سال این تألیف هنوز قابل استفاده است! باید پرسید جامعه فعلی امروز ما موضع گیری اقتصادی و فرهنگی اش با دوازده سال پیش چقدر فرق کرده است ، آن موقع هم این کتابچه الکن و ناقص بود، من واقعا متأسفم برای حوزه زنان.
این یک نگاه فیمنیستی است
یا اینکه گفتهاند « اگر مدیریت را به عنوان حق سیاسی در نظر بگیریم، این حق بر سایر عرصههای مشارکت زنان اثر میگذارد...»، آیا از نظر خانم مولاوردی حقیقت این است که حق سیاسی اولویت اول زنان جامعه ما است که در این صورت حق مادری و تربیت فرزند را باید بیاوریم در ردههای پایین تر! قرار دهیم.
این یک نگاه فیمنیستی است، آن هم نه نگاه فیمینیستی حال، بلکه نگاه فیمینیستی پوسیده دهههای گذشته است. ای کاش کسی به صاحبان این افکار بگوید که بیدار شوید، آنها هم دیگر این نسخه را نمی پیچند، آنها هم دیگر این صحبتها را ریختند دور! چه شده است که ما نسخههای جویده شده و دور ریخته شده آنها را برای اندیشههای امروزی کپی میکنیم؟!
برابری برای خشونت مضاعف علیه زنان
یا اینکه گفتهاند« اجلاسیه پکن، وضعیت زنان را در جهان ارزیابی میکند. در آن اجلاس ۱۲ حوزه نگرانکننده برای زندگی زنان تدوین شده بود که یکی از آنها زنان در قدرت و تصمیمگیری است. در محورهای این سند به دستاوردهای زنان دنیا اشاره میکند.»، سؤال من اینجاست، این حوزههای نگران کننده برای کدام جامعه است؟ این حوزه نگران کننده غربیها برای جامعه ماست.
در خصوص نابرابری میان زنان و مردان در تصمیمگیری و تقسیم قدرت در تمام سطوح و عرصهها، بفرمایید وقتی این نابرابری را اگر تعریف کنید، حقوق زنان را ضایع میکنید یا حقی به زنان میدهید؟! اگر در ساختارهای اقتصادی زنان را مساوی مردان ببینیم، فرضا در اشکال مختلف فعالیتهای مولد، زنان و مردان را یکسان ببینیم؛ باید اشتغال زنان و مردان را هم مساوی ببینیم؛ اگر اینگونه باشد، به زنانی که همسرانشان شغل ندارند و خودشان شاغل هستند یا اگر در خانواده ای پدر خانواده شغل نداشته باشد و دختر خانواده شاغل باشد، اجحاف است یا کمک؟ آن زن و دختر باید هم وظایف خودشان را انجام دهند و هم خرج خانه را بدهند. من این برابری را خشونت مضاعف علیه زنان میبینم.
اشغال اندیشهها با سند فمینیستی
مگر میشود، جنس زن و مرد را یکی کرد؟! مگر میشود، زن نزاید، باردارنشود، شیرندهد و آغوش عاطفه اش برای فرزندانش باز نباشد؟ این تبعیض جنسیتی نیست این تفاوتهای جنسیتی است. اگر منظور این است که باید حقوق زنان داده شود، که اسلام تنها دینی است که تمام حقوق زنان را دیده است، سند پکن با رویکرد فمینیستی نوشته شده است برای اشغال اندیشههای ما و برای تصرف و پدیده نفوذ در کشورهای اسلامی نوشته شده است.
در اسلام نه تنها حقوق زن را برابر میبیند بلکه بالاتر میبیند و در این صورت این سند عقب افتادهای است که در اندازه اسلامی نمی بینید من چرا باید قبول کنم؟! در ساختارهای سیاستهای اقتصادی اسلام، بار اقتصاد جامعه و خانه به دوش زن نیست چرا که زن بار مسئولیتی بالاتر به عنوان انسان سازی را دارد، جایی که حضرت امام(ره) میفرماید: «زن انسان ساز است و قرآن انسان ساز است» این سند چه هست که بخواهد با من زن مسلمان در خصوص سیاستهای مساوات اقتصادی حرف بزند؟!
چرا متوجه نیستند که کشور اسلامی آنقدر حرفهای بالاتر دارد که این اندیشههای فمینیستی پوسیده غربی که خودشان هم از این اندیشهها پشیمان شده اند و « پست مدرنیته» و « پست فمینیست» و صد « پست ..» دیگر را از اندیشههای خود در آورده اند و همه شان هم متفقالقول میگویند «در گذشته اشتباه کردیم» به درد این جامعه نخورد. صاحبان اندیشههای اینچنینی در کدام عصر و زمان زندگی میکنند؟! آیا هنوز در گذشته زندگی میکنند که آن سندها را قابل انطباق با حال میبینند!
ارزش منصب خانهداری
خانم مولاوردی گفتهاند: « الگوهای سنتی بسیاری از احزاب و ساختارهای دولتی، مانعی برای مشارکت زنان در زندگی عمومی است و به دلیل نگرشهای تبعیضآمیز و مسئولیتهای خانهداری، بسیاری از زنان از دستیابی به مناصب انصراف میدهند.»، مسئولیت خانه داری وقتی بنیان خانواده را حفظ میکند و قلب همسرش را در کنار خودش دارد، نگران بحران خانواده اش نیست ، فرزند معتاد تربیت نمی کند، فرزند دزد تربیت نمی کند، فرزند مشکل دار تحمیل به جامعه نمی کند و حتی نماینده مردم یا وکیل یا وزیری تربیت نمی کند که بعداً با حقوقهای نجومی، بیتالمال را بردارند و خارج از کشور ببرند. زن سنتی جوامع ما ابوعلی سینا میساخت که الان نمی سازیم، خواجه عبدالله، سعدی،حافظ، علمای اسلامی چون شیخ مفید، علامه طباطبایی، علامه بحرالعلوم، علامه امینی و حضرت امام خمینی(ره) میساخت که به امروزه نمیسازیم.
مادری که مسئولیت خانه داری درست خودش را انجام میدهد، منصبش بسیار بالاتر از منصب دولتی مورد نظر شما است، این را به این دلیل میگویند در مناسبات دولتی خانم هایی مانند مسئول محیط زیست و.. چه کردند؟ حداقل یک توانمندی در حوزه زنان از خود نشان دهیم که بقیه نگویند چرا شما اینقدر الکی صحبت میکنید.
آنچه مولاوردی و دوستانش انجام دادهاند
شما که میخواهید زن را به عرصه سیاسی ببرید، خود شما بفرمایید که شخص تان که سه سال ونیم در این مسند بودید در نهاد فعالان زنان چه کاری برای زنان ایرانی کردید؟ چه کاری برای زنان خارجی کردید؟ غیر از این بوده است که برای چند صدمه دیده اسیدپاشی سیاسی کاری برنامه ریزی شده غربی توجه کردید!
اما نیامدید در زمینه حقوقی بیمه زنان خانه دار قدمی از قدم بردارید. در این مورد اگر صحبت از نداشتن بودجه است چرا شما در بودجه امسال پیش بینی نکردید؟ چرا نرفتید در مجلس در خصوص بیمه زنان خانه دار یک بار صحبت کرده و موضع گیری کنید.
شما در مورد ستاد ملی زن و خانواه وعده تشکیل جلسه میدهید! کدام جلسه را تشکیل دادید که حقوق زنان ایرانی در آن ابقا شود؟ چرا مرخصی زنان باردار را از شش ماه افزایش نمی دهید؟ برای اینکه میترسید اشتغال زنان اشکال پیدا کند! اسلام برای زن حق شیردهی قائل است، همسر باید حق شیردهی زنش را از دولت بگیرد، شما کجا رفتید حق شیردهی را ثبت کنید و این را به زنان بدهید که با آرامش خاطر بچه پروری کنند و در خیابانها جویای کار نباشند.
چرا برای خانه داری زنان حقوق تعیین نمی کنید؟ نگوید الان خانمها را میخواهند ببرند در خانه! ما نمیتوانیم زن معلم ، مهندس، دکتر .. را نداشته باشیم؛ اما وقتی که زن، انسان سازی میکند اولویت با انسان است نه شغل برای همین باید بتواند به راحتی مرخصی بگیرد کدام قانون را در این رابطه گذاشته اید؟ در سوئد یک خانم سه سال میتواند برای بچه با حقوق و مزایا مرخصی بگیرد اینها حق زن است.
با این طرز فکر و سخنها شما بحران خانواده ایجاد میکنید، آن وقت به فکر تساوی حقوق زن و مرد هستید. رهبر انقلاب در ابلاغیه سیاستهای کلی خانواده مبارزه با مظاهر فرهنگی غرب را مورد توجه قرار داده اند در حالی که شما هر چه فرهنگ غربی ست در صحبتهایتان ریخته اید!
منبع:هفتهنامه یالثاراتالحسین علیهالسلام
کد مطلب: 131193
آدرس مطلب: http://yalasarat.com/vdcf1ydymw6dmya.igiw.html