عضو کميسيون امنيت ملي مجلس درجلسه هفتگي انصارحزبالله:
مجلس فرمان توسعه هسته اي را صادر خواهد كرد
فردو بايد تعطيل شود چون بمب به آن اثر نمي كند!
29 بهمن 1392 ساعت 11:11
امروز توان موشکي و پدافندي ما به حدي رسيده که تا شعاعهاي چند هزار کيلومتري اهداف دشمن را ميتوانيم هدف قرار دهيم. امروز اگر کوچکترين اتفاقي براي سايت اراک بيفتد پاسخش را سايت ديموناي اسرائيل دريافت خواهد کرد و اين پاسخ آني خواهد بود....
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله، محمد حسين آصفري عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در حالي در جلسه هفتگي انصار حزب الله مورخ ۲۷ بهمن ماه سال جاري شركت داشت كه موضوع سخنراني وي بر اساس سوالات ذهني مخاطبان درباره مذاكرات هسته اي و خطوط قرمز ترسيم شده در اين حوزه بود.
اين عضو كميسيون امنيت ملي مجلس درحالي به توضيح درباره روند مذاكرات هسته اي پرداخت كه عده اي دريك سوي ميدان ، توافق حاصل شده در ژنو را فتح الفتوح و عده اي ديگر از آن با عنوان جام زهر ياد مي كنند.
سخنان محمد حسين آصفري تا حدودي برطرف كننده ابهامات حاصل از اين تعارض است كه شرح آن در ادامه از نظر مخاطبان مي گذرد:
نياز بدون گذشت ما به دهها هزار سانتريفيوژ
در مجلس شوراي اسلامي مصوب شده است که جمهوري اسلامي ايران بايستي در چشمانداز بيست ساله خويش ۲۰ هزار مگاوات برق هستهاي داشته باشد. طبيعتا براي توليد اين مقدار نيروي برق بايستي دهها هزار سانتريفيوژ و بحثهاي مرتبط به آن را توليد کرد تا بتوانيم به نتيجه برسيم. لذا تلاش براي داشتن موضوع هستهاي مربوط منافع ملي است که نبايد از آن غافل شويم.
از طرف ديگر کشورهاي داعيهدار مخالفت با برنامه هسته اي ايران و همچنين ۱+۵ تماما فعاليتهاي بسيار زيادي در موضوع هستهاي صلحآميز و غير صلحآميز آن دارند.
اين در حالي است كه برخي از همين كشورها در زمان طاغوت با ايران قرارداد هستهاي بستند تا نيروگاه بوشهر را راهاندازي کنند ولي به محض اينکه انقلاب اسلامي پيروز شد و جمهوري اسلامي مستقر گرديد تمام قرادادها ملغي شد.
چيزي كه غرب براي آن تقلا مي كند
پس آن چيزي که سبب شد کشورهاي غربي بخواهند جلوي ايران هستهاي را بگيرند ترس از توليد بمب هسته اي نيست كه اكنون در اختيار بسياري از كشورها و از جمله مدعيان آن قرار دارد بلكه ترس از موفقيت الگوي جمهوري اسلامي ايران براي ساير ملت هاي به پا خواسته است تا بدون آمريکا و وابستگي به غرب حكومت تشكيل دهند و پا جاي پاي نظام جمهوري اسلامي ايران بگذارند كه اين طبعا خطري براي منافع غرب و از آن مهم تر امنيت اسرائيل خواهد بود.
بنابراين غرب درحالي كه مي داند كه اين روند توقف ناپذير است از يك سو تلاش ميکند تا شايد به موازات تحريم ها مقاومت جمهوري اسلامي ايران را بشكند و از ديگر سو با اين پشتوانه خيالي تقلا مي كند تا روند پيشرفت جمهوري اسلامي ايران را بواسطه مذاكره كند كند.
كارگاههاي توليد سانتريفيوژ در اطراف كرج!
درحالي امروز جمهوري اسلامي ايران توانايي توليد ۱۹ هزار سانتريفيوژ نسل ۱ و ۲ و در آينده نزديک نسل سوم را دارد كه غرب مي داند که حتي در کارگاههاي خيلي کوچک ما در همين اطراف کرج يا اراک جوانهاي اين مملکت بدون اينکه در فرانسه و آمريکا و آلمان آموزش ديده باشند سانتريفيوژهاي نسل جديد را توليد ميکنند و ديگر نميتوان با اين ملت از سر جنگ درآمد لذا ناچارند هرطور شده از وادي مذاکره وارد شوند.از طرف ديگر آمريكا با بلوفي به نام «گزينه نظامي روي ميز»تلاش ميکند تا در مسير مذاکره بر ما پيروز شوند.
منتظران گفتگو با آمريكا و خطوط قرمز هسته اي
درحالي مقام معظم رهبري بارها بر فريبکاري آمريکاييها و اينكه که نميتوان به آنها اعتماد کرد تاكيد داشته اند كه قبل از مذاکرات ژنو عده اي به دنبال پهن كردن فرش قرمز جلوي پاي آمريکاييها وجايگزيني گفتگوي دو جانبه به جاي مذاكرات هسته اي بودند!.
اما با اجراي سياست نرمش قهرمانانه مردم به اين باور رسيدند که آمريكايي ها حتي اهل گفت و گو هم نيستند و ارتباط با آمريكا براي حل مشكلات توهمي بيش نيست.لذا براين اساس در مذاکرات هستهاي چند خط قرمز وجود دارد که بايد توسط تيم مذاکره کننده رعايت شود چرا كه در غير اين صورت به نفع غرب گام برداشته اند.
مجلس فرمان توسعه هسته اي را صادر خواهد كرد
يکي ازخطوط قرمز بحث تعليق غنيسازي است.تعليق يک موضوع بسيار مهم است. اينکه بخواهيم بپذيريم کليه فعاليتهاي غنيسازي را کنار ميگذاريم، قابل قبول نيست. البته سطح غنيسازي قابل مذاکره است. ولي اينکه کلا کنار گذاشته شود قابل مذاکره نيست.
ما طبق برنامه چشمانداز ۲۰ ساله نياز به توليد ۲۰ هزار مگاوات توليد برق داريم و اينکه آنها بگويند غنيسازي را توسعه ندهيم و سانتريفيوژ جدي توليد نکنيم، قابل قبول نيست البته براي اعتماد سازي و اينکه به آنها بگوييم دنبال ساخت بمب اتم نيستيم، طبق توافقنامه اوليه طي مدت ۶ ماه اين کار را انجام داديم ولي بعد از گذشت ۶ ماه اين توافق در مجلس قابل قبول نخواهد بود.
چرا که طبق معاهده «ان.پي.تي» تمام کشورهايي که عضو اين معاهده هستند و آن را امضا کردهاند، حق کشف و استفاده از معادن، تجريه و تحليل و تبديل کردن به چرخه سوخت و توليد اورنيوم غني شده را دارند و هيچ جاي معاهده «ان.پي.تي» اين منع را قرار نداده که ما امروز اين منع را بپذيريم.
فردو بايد تعطيل شود چون بمب به آن اثر نمي كند!
خط قرمز ديگر ما اين است که سايتها نبايد بسته شود چرا که فعاليتهاي ما شفاف و تحت نظر ديد کامل آژانس انجام ميشود. تمام فعاليتهاي ما در فردو به صورت آنلاين زير نظر آژانس است. چرا آمريکاييها تلاش ميکنند که سايت فردو بسته شود.
بنده چندين بار از اين سايت بازديد کردهام يکي از سايتهايي است که هيچ موشک و سلاحي به آن کارساز نيست. چون که ما تمام فعاليتهاي صلح آميز هستهاي خودمان را در اعماق زمين بردهايم و لذا آمريکاييها از اين وحشت دارند و ميگويند ما هر زمان که دلمان بخواهد ميتوانيم سايت بوشهر و يا اراک و نطنز را بزنيم، اما سايت فردو را نميتوانيم. چون موشکهاي آنها آنجا برد ندارد، لذا تلاش دارند که اين سايت بسته شود.
در صورتي که دوربينهاي آژانس انرژي اتمي به صورت آنلاين تمام فعاليتهاي ما را در فردو ثبت و ضبط ميکنند و دقيقا توليدات اورانيوم غنيسازي شده ۵/۳ درصد ما در فردو توسط آژانس پلمپ شده است و هر چه توليد ميشود در صندوقچه پلمپ شده ميشود و تا زماني هم که نماينده آژانس نيايد، اين باز نميشود. پس تمام فعاليتهاي ما شفاف است و هيچ فعاليتي خارج از معاهدات «ان.پي.تي» شکل نميگيرد. همچني اگر جمهوري اسلامي ايران داراي نيروگاه «آي.آر» ۴۰ مگاواتي اراک است ، در مقابل اسرائيل نمونه ۶۰ مگاواتي آن را دارد كه جزو معاهدان «ان.پي.تي» هم نيست.
موضوع موشكي ،اختيارات تيم مذاكره و الگوي عراق
سومين موضوعي که جزو خطوط قرمز ماست وارد شدن مذاکرات به بخشها و مسائل ديگر است. تيم مذاکره کننده ما بايد صرفا حول مسائل هستهاي مذاکره کند و اينکه مثلا امروز بخواهند مذاکرات حول موشکهاي بالستيک و يا موشکهاي دور زن ما باشد ، اصلا چنين اختياري را نه تيم مذاکره کننده ايراني و نه ۱+۵ دارند.
آمريکاييها در عراق توطئهاي را چيدند که اول آژانس را بسيج کرد تا پروتکلي را مصوب کردند و گفتند آژانس بيايد از هر جايي در عراق که مصلحت بداند بازديد کند. حتي بازرسان آژانس کاخ رياست جمهوري صدام را هم بازديد کردند و ديدند که در عراق عمليات هستهاي انجام نمي شود. آمريکاييها ميخواستند بواسطه بازرسي هاي گسترده و دقيق ، اول از تمام سيستم دفاعي و پدافندي عراق اطلاعات کامل به دست بياورند تا آن را به موقع نابود كنند و در نتيجه ظرف ۲۱ روز عراق را اشغال کردند.
بنابراين اگر با اجراي پروتکل الحاقي از خط قرمز عبور كرده ايم كه نتيجه آن، همان بلايي است كه بر سر عراق آوردند. يعني هر زمان آژانس دلش خواست بيايد و از هر جايي بازديد کند.
بمب هسته اي در پادگان امام علي!
يک زماني بهانه مي گرفتند و ميگفتند ما بايد بياييم و «پارچين» را بازديد کنيم. ما بارها اعلام كرديم اگر شما در «پارچين» متوجه شديد که جمهوري اسلامي ايران هيچ فعاليت هستهاي ندارد و آنجا يک پادگان نظامي صرف بيش نيست. آيا حاضر هستيد پرونده هسته اي جمهوري اسلامي را از شوراي امنيت خارج کنيد؟ گفتند نه. ممکن است شما در پارچين فعاليت هستهاي نداشته باشيد، اما در پادگان امام علي(ع) فعاليت داشته باشيد.!
اين يعني اينکه غرب قصد دارد از تمام بنيه دفاعي ما اطلاعات لازم را به دست آوردد و بعد وقتي به توانايي ما پي بردند، حمله نهايي خود را انجام دهند.
بنابراين پذيرش و اجراي پروتکل الحاقي هم يکي از خطوط قرمز ماست و مجلس هم به هيچ وجه حاضر نيست پروتکل الحاقي را تصويب و امضا کند.
چه در مقابل چه؟!
سوال اينجاست كه ما عزت ملت ايران را در مقابل چه چيزي بدهيم؟ مگر چه امکاناتي را ميخواهيم به دست بياوريم؟ انقلاب ما براي حفظ ارزشها و براي زمينهسازي حکومت حضرت حجت(عج) در روي زمين بوده است و نه براي خوراک و پوشاک و غيره. البته ما معتقد به رشد جامعه در همه جوانب هستيم، اما اين نبايد به قيمت عزت مردم ايران تمام شود. تيم مذاکره کننده به هيچ وجه حق ندارد که بخواهد وارد بحث موشکها شود.
مطمئنا اگر وارد بحث موشکها هم بشوند، فردا خواهند گفت در دانشگاه تهران شما رشته شيمي تدريس ميشود و بايستي رشته شيمي را تعطيل کنيد چرا که اين رشته بوي رفتن به سلاحهاي هستهاي ميدهد. آنها به دنبال اين هستند که به دنيا بفهمانند جمهوري اسلامي که ۳۵ سال در برابر آمريکاييها مقاومت کرده امروز نميتواند مقاومت کند و دستهايش را بالا برده که البته کور خواندهاند.
حضور مردم در راهپيمايي ۲۲ بهمن يک پيام براي تيم مذاکره کننده دارد و آن اين است که ملت ما مقاوم هستند و حاضر نيستند عزت خودشان را براي دنيا و رزق و برق آن در مقابل آمريکاييها و غربيها معاوضه کنند.
آقاي روحاني! نتيجه خوش خدمتي به غرب يادمان نرفته
مردم و مجلس تا زماني که تيم مذاکره کننده در چارچوب منافع ملي کشور مذاکره ميکنند محکم و استوار از تيم مذاکره کننده حمايت ميکنند. ما سال ۸۴ يادمان نرفته است که آقاي روحاني آن زمان دبير شوراي امنيت ملي بود با تيم ۱+۵ مذاکره کردند. همان موقع اينها به آقاي روحاني گفتند شما سايت نطنز و بوشهر را ببنديد، ما حاضر هستيم با شما مذاکرات را ادامه دهيم و تحريم را برداريم ولي به محض اينکه ما به آنها خوش خدمتي کرده و سايت نطنز و بوشهر را بستيم، آنها پرونده جمهوري اسلامي ايران را که در آژانس بود به شوراي امنيت بردند.
امروز ما مداکره با تحريم را به هيچ وجه نخواهيم پذيرفت. مذاکره زماني معنا و مفهوم دارد که آنها تحريمهاي خودشان را کنار بگذارند. مطمئنا تحريمها تمام خواهد شد و روسياهي آن به آمريکاييها و کساني که در داخل کشور متاسفانه علم آنها را بلند کردند خواهد ماند.
جان كري ، سران فتنه و سناريوي پیراهن عثمان
اخيرا آقاي جان کري بحث رفع حصر سران فتنه را مطرح کرده است که اين عين دخالت در امور داخلي ايران هست و به هيچ وجه ما نبايد اجازه دهيم اينها وارد اين معرکه شوند البته آنها سناريوي جديدي را براي ما ديدهاند، آنها ميدانند که سران فتنه مهرههاي سوخته هستند و ديگر کسي به صداي ميرحسين موسوي و مهدي کروبي حرکتي را انجام نميدهد. اما آنها به دنبال اين هستند اينها از حصر بيرون بيايند و گروههاي وامانده و به جا مانده از عناصر ريگي و جندالشيطان و سازمان منافقين را بسيج کنند و بروند اينها را در تهران ترور کنند و اينگونه پيراهن عثمان براي نظام درست کنند، نه اينکه دلشان براي اين دو نفر سوخته باشد.
ماجراي گاف هاي امنيتي
لذا من اعتقاد دارم امروز به هيچ وجه نبايد سخناني از موضع ضعف طرح شود اين در حالي است كه اتفاقا دولت دو گاف بزرگ در اين رابطه داده است. يکي زماني که آقاي روحاني در ملاء عام اعلام کرد، خزانه خالي است. از يک رئيس دولتي که خودش دبير شوراي امنيت ملي بوده، بيان چنين موضوعي که اصلا صحت نداشت و ندارد توقع نمي رفت که اتفاقا مورد سوء استفاده آمريکاييها هم قرار گرفت.
اما گاف دوم موضوعي بود که آقاي ظريف در دانشگاه داد و گفت که آمريکاييها از سيستم دفاعي ما نميترسند و با يك بمب آن را نابود مي كنند كه اين نكته نيز اصلا صحت ندارد. امروز توان موشکي و پدافندي ما به حدي رسيده که تا شعاعهاي چند هزار کيلومتري اهداف دشمن را ميتوانيم هدف قرار دهيم. امروز اگر کوچکترين اتفاقي براي سايت اراک بيفتد پاسخش را سايت ديموناي اسرائيل دريافت خواهد کرد و اين پاسخ آني خواهد بود. لذا اين گافها و صحبتها باعث ميشود که اوباما برگردد و بگويد حق غني سازي براي ايران وجود نخواهد داشت.
کد مطلب: 79943
آدرس مطلب: http://yalasarat.com/vdcbf9bz.rhb9apiuur.html